Pare burta unei femei insarcinate, dar e, de fapt, a unui barbat! E ingrozitor ce i-au gasit in abdomen, dupa 3 ani de chin

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 07:28

Pacientul are 45 de ani si este din China.

Doctorii din China i-au extirpat unui barbat pe nume Zhang una dintre cele mai mari tumori din istorie. Formatiunea, benigna, s-a dezvoltat pe o perioada de 3 ani, timp in care barbatul a incercat sa o trateze cu tratamente naturiste, deoarece costurile unei interventii chirurgicale erau prea mari.

In ciuda "tratamentului", tumoarea continua sa creasca, ajungand pana la un diametru de 135 de centimetri, mai mare ca burta femeilor in timpul unei sarcini obisnuite.

Tumoarea ii punea presiune pe organele interne si viata lui era in pericol, deoarece inima si plamanii nu ii mai functionau corespunzator.

La finalul lunii martie, Zhang a fost de acord sa fie operat, eliminandu-i o tumoare de 34 de kilograme, a doua cea mai grea formatiune de acest fel din lume. Medicii l-au avertizat ca e posibil ca tumoarea sa revina, asa ca trebuie sa revina la control la fiecare 6 luni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.