Pare ca doarme, dar fetita asta este moarta de 90 de ani si arata ASA! Insa nu asta socheaza cel mai tare! Uite ce se intampla cu ochii ei in fiecare zi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 15:00

Povestea de mai jos starneste controverse de zeci de ani, iar multi dintre cei care au vazut despre ce este vorba in realitate s-au declarat impresionati.

Fetita din imagine, numita Rosalia Lombardo, s-a nascut in Italia, la Palermo, in anul 1918. Din nefericire micuta a murit la varsta de doar doi ani, pe 6 decembrie 1920, fiind rapusa de o pneumonie.

Devastat de moartea ei, tatal nu a putut sa accepte faptul ca nu isi va mai vedea fetita niciodata. Acesta a fost motivul pentru care a decis sa ii imbalsameze trupul si sa-l puna intr-un sicriu de sticla, ce a fost plasat ulterior intr-o manastire.



Datorita tehnicii de imbalsamare care a fost folosita trupul ei nu s-a degradat deloc si s-a pastrat in stare perfecta pana in ziua de astazi. Astfel, Rosalia pare ca doarme, si nu ca este moarta.

Ceea ce a socat multa lume este un fenomen straniu, care a fost surprins si in poze si filmari: se pare ca fetita isi deschide ochii in fiecare zi! Cercetatorii italieni spun ca nu este vorba decat de o iluzie optica provocata de lumina.


Foarte multi insa nu sunt convinsi de aceasta explicatie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.