Pare desfigurata, dar are noroc ca mai traieste! E incredibil ce a avut fata asta in obraz, cand au operat-o doctorii tremurau de frica langa ea

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 sep 2020, 04:00

Karla Flores este o tanara mexicanca, din statul Sinaloa, cartierul general al unui temut cartel de droguri.

Karla, mama a trei copii, vindea peste pe o strada din Culiacán, un oras din statul Sinaloa, in nord-vestul Mexicului. A auzit o explozie puternica si, cand si-a intors capul, ceva a lovit-o cu putere peste fata. A cazut imediat pe asfalt, sangerand puternic iar trecatorii au luat-o si au dus-o imediat la spital.

Din fericire, doctorii au stabilizat-o si au incercat sa ii indeparteze obiectul care i-a stapuns ambele maxilare.

I-au facut o radiografie si au realizat ca exista sansa ca obiectul sa contina explozibil, asa ca au cerut ajutorul armatei.

Un specialist a vazut radiografiile si a fost categoric: Karla avea in fata focosul unei grenade, asa ca era o adevarata bomba vie. Sunetul pe care il auzise inainte sa lesine era, de fapt, un aruncator de grenade.

Grenada putea ucide toate persoanele pe o raza de 10 metri, asa ca doctorii au izolat-o.
Patru medici s-au oferit voluntari sa o opereze. Au dus-o pe un camp si, asistati de doi specialisti in explozibili, au reusit sa o opereze cu succes.

Tanara si-a pierdut jumatate dintre dinti si a ramas desfigurata, dar e constienta ca doar un miracol a facut sa mai fie in viata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul