Pare greu de crezut, dar e adevarat: o femeie a nascut la varsta de 101 ani! Uite cum arata si cum a fost posibil asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 23:15

Cazul de mai jos a starnit dezbateri aprinse in Italia.

Poate parea greu de crezut, dar o femeie pe nume Anatolia Vertadella a devenit mama si a adus pe lume un baietel perfect sanatos, desi are incredibila varsta de 101 ani.

Acest lucru a fost posibil dupa ce ea a facut o operatie de transplant de ovare, iar donatorul de sperma este anonim. Povestea femeii pare rupta dintr-un film.

Anatolia a ramas vaduva in anul 1998 si a ales sa nu se mai recasatoreasca.

La varsta de 48 de ani ea a fost diagnosticata cu cancer ovarian, considerand ca aceasta boala este o pedeapsa de la Dumnezeu.

De atunci femeia a crezut ca singurul mod in care va putea obtine iertare din partea Divinitatii este un nou copil, pe langa cei 16 pe care ii avea deja.

Acesta este motivul pentru care ea nu a renuntat nici in ruptul capului la planul ei si a cautat o modalitate prin care sa poata ramane din nou insarcinata.


Anatolia marturiseste ca acum se simte implinita si ca a realizat in sfarsit tot ce si-a dorit in viata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: