Pare INCREDIBIL, dar e adevarat! E perfect sanatoasa dar isi doreste sa fie PARALIZATA. A incercat de mai multe ori sa isi rupa coloana FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 04:10

Poate parea socant insa in lume exista si oameni care nu sunt fericiti ca pot merge normal si isi doresc sa fie imobilizati.

Este si cazul lui Chloe Jennings-White, in varsta de 57 de ani, care sufera de un sindrom foarte rar din cauza caruia isi doreste sa fie paralizata.

Pentru a-si indeplini visul ea a incercat in repetate randuri sa isi rupa coloana, insa din fericire de fiecare data a fost sub supravegherea unei rude care a impiedicat-o sa faca acest lucru.

Pentru a ajunge la un compromis, medicii au reusit sa o convinga sa isi petreaca viata intr-un carucior cu rotile, pentru a da senzatia celor din jur ca intr-adevar este paralizata si nu poate merge.


Astfel, din 2008, femeia isi traieste viata in acest mod iar cei care nu o cunosc chiar cred ca are probleme de deplasare.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.