Pare incredibil, dar la 102 ani batrana asta bea vin si fumeaza 20 de tigari pe zi! Desi face asta de 75 de ani, femeia e sanatoasa tun si nu ia nicio pastila! Ea spune ca i se trage de la dieta - uite ce mananca in fiecare zi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 15:25

Femeia din imaginea alaturata sfideaza toti medicii si nutritionistii cu stilul ei de viata.

Poate parea greu de crezut insa la varsta de 102 ani Maisie Streng, din Glasgow, bea vin si fumeaza nu mai putin de 20 de tigari in fiecare zi! Ce este si mai socant este faptul ca bunicuta face acest lucru constant, de 75 de ani, capatand aceste vicii inca de la primul ei loc de munca.

Cu toate acestea, ea nu are absolut nicio problema de sanatate si nu ia nicio pastila.

In plus este foarte activa, iar in fiecare zi face un numar apreciabil de kilometri mergand pe jos.

Medicii nu stiu cum de reuseste batrana sa fie atat de sanatoasa, in aceste conditii, insa fiul ei crede ca totul se datoreaza numarului ridicat de banane pe care Maisie il consuma zilnic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Batranica face acest lucru inca din tinerete; pentru ca nu avea timp sa manance, ea obisnuia sa inlocuiasca mesele cu banane, pe care le manca rapid, fara sa

piarda mult timp. In timp si-a pastrat acest obicei, pe care il respecta si in ziua de astazi.

Totul este cu atat mai ironic cu cat sotul ei, care a fost profesor de sport, a murit la varsta de 65 de ani, desi a avut un stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata, nu a fumat si nu a baut.