Pare normal, dar uita-te cu atentie la gura lui! E dureros ce i se intampla acestui baiat la buze o data la cateva luni

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 sep 2020, 14:10

Barbatul din imaginea alaturata pare normal la prima vedere, dar in realitate el sufera de o boala grava si ciudata, care ii poate pune in pericol viata.

Tanarul a fost diagnosticat cu sindromul Steven-Johnson in 2011, iar prima criza a tinut o luna intreaga. Aceasta afectiune face practic ca tesutul pielii de pe fata si din zona buzelor sa moara, totul fiind extrem de dureros.

"Imaginati-va ca, pe interior, absolut totul, de la gura pana la nari este un ulcer urias, practic o rana deschisa. Atat de dureros e", marturiseste acest tanar.

Crizele sunt provocate de infectii si de anumite medicamente, insa in 25% din cazuri nu se stie motivul pentru care ele pornesc.

Un asemenea episod poate dura de la cateva zile pana la cateva luni, timp in care chipul persoanei afectate practic se dezintegreaza.

Din nefericire nu exista inca un leac care sa vindece acest sindrom.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.