Pare normala, dar nu este deloc asa! Ea este tanara care a murit si a inviat de 36 de ori intr-un an! Vezi cum este posibil

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 18:50

Pana in urma cu 4 ani tanara din imagine, pe nume Sara Brautigam, ducea o viata normala.

Totul s-a schimbat insa dupa ce medicii au diagnosticat-o cu o afectiune pe care nu stia ca o avea: ea suferea de tahicardie, boala care s-a agravat odata cu trecerea timpului.

Fata, in varsta de 21 de ani, a ajuns astfel pana in punctul in care a fost declarata moarta clinic de 36 de ori in 2012, dupa ce inima i s-a oprit complet. Din fericire si-a revenit de fiecare data.



"Sunt semne care prevestesc un astfel de episod. Fie ma simt ametita, fie sunt extrem de obosita si mi se face rau. La un moment dat simt ca si cum as adormi, atunci se intampla totul si inima se opreste. Este un sentiment teribil, aud totul in jur, incerc sa tip dar nu pot, corpul nu imi permite. Se spune ca ultimul simt pe care il pierzi atunci cand mori este auzul.
Fix asta mi se intampla mie. Dupa un astfel de episod pieptul ma doare ingrozitor", a povestit Sara.

Ea marturiseste ca boala i-a afectat viata mai mult decat se astepta. Tanara nu poate avea o slujba stabila, nu are voie sa conduca autoturisme iar foarte multi prieteni au parasit-o odata cu trecerea timpului.

Ea este insa optimista si spune ca va lupta cu boala in continuare si va incerca sa duca o viata cat se poate de normala.


Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.