Pare normala, dar toti raman socati cand ii vad piciorul drept! Nu e iluzie optica!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 09:35

Tanara din imaginile alaturate sufera de o boala grava, care ii afecteaza fizicul si pentru care medicii nu au inca leac.

Isa-Bella Leclair, in varsta de 19 ani, se lupta cu sindromul Parkes Weber, o afectiune din cauza careia piciorul ei drept este de 2 ori mai mare decat cel stang.

Acest lucru se intampla din cauza unei anomalii a sistemului circulator, care face ca in membrul afectat sa se adune o cantitate de sange mult mai ridicata decat in mod normal.

Astfel, piciorul drept al Isei cantareste nu mai putin de 18 kilograme si are dimensiuni impresionante.

Cu toate ca mereu cand iese pe strada are parte de privirile insistente ale celor din jur, tanara incearca sa isi traiasa viata intr-un mod normal.

"Nu malformatia ma defineste pe mine, ci personalitatea mea! Stiu ca lumea se uita ciudat la mine atunci cand ma vede, stiu ca unii ma jignesc, insa vreau sa imi traiesc viata normal. Nu imi e rusine sa stau la plaja in costum de baie, nu imi e rusine sa merg pe strada in pantaloni scurti", a declarat ea.


Iata cum arata Isa:


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: