Pare normala, dar traieste un cosmar in fiecare zi! E incredibil ce se intampla cu corpul acestei femei atunci cand incepe sa rada

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 09:40

La prima vedere femeia din imaginea alaturata pare cat se poate de normala. Ea sufera insa de o boala extrem de ciudata care ii face viata un cosmar.

In varsta de 44 ani, Tracy Herring se prabuseste la pamant si ramane paralizata timp de cateva minute daca rade prea tare. I se intampla acelasi lucru si daca are parte de alte stari emotionale intense, precum uimirea sau supararea.

Femeia sufera de cataplexie, o afectiune neurologica foarte rara. "Imediat cum incep sa rad simt pur si simplu cum mi se inmoaie genunchii. Imi pierd controlul si ma prabusesc.

Este o senzatie atat de ciudata incat nu poate fi descrisa in cuvinte. E jenant cand mi se intampla asta in spatii publice, de multe ori strainii se uita la mine si cred ca sunt beata", marturiseste Tracy.

Ea poate avea pana la 10 astfel de episoade intr-o singura zi. La inceput se ranea in urma cazaturilor suferite, insa in timp a invatat sa isi controleze miscarile si sa atenueze urmarile impactului cu solul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: