Pare normala, insa ascunde o DRAMA teribila! MILIOANE de oameni, SOCATI dupa ce i-au vazut trupul

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:24

Femeia din imaginea alaturata pare normala, insa ascunde o adevarata drama. Ajunsa la 42 de ani, ea se ingrasase vizibil si nu se mai simtea bine in pielea ei.

In plus, era foarte deranjata atunci cand cineva ii spunea ca nu mai arata ca inainte si ca a luat proportii. In consecinta, s-a hotarat sa slabeasca. A fost o decizie buna, insa a aplicat-o cat se poate de prost.

Din dorinta de a scapa cat mai repede ea a apelat la metode nu tocmai ortodoxe: s-a infometat si a luat multe pastile. Rezultatul a fost horror. Desi a revenit la greutatea de odinioara, a ramas cu un exces de piele ingrozitor.

Norvegianca si-a hotarat greseala si, pentru a preveni aparitia unor astfel de cazuri, ea a acceptat sa pozeze in fata unui fotograf si sa arate intregii lumi de ce nu trebuie sa procedeze in acest fel.

Foarte multi oameni au empatizat cu femeia, care recent a devenit mamica pentru a doua oara. Vedeti o imagine socanta in galeria foto de mai jos.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”