Pare normala, insa e cutremurator ce i se intampla acestei tinere in timpul noptii! 30 de doctori nu au reusit sa gaseasca o explicatie si sa o ajute

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 14 iul 2022, 21:45

Tanara din imaginile alaturate a uimit lumea medicala, iar niciun specialist care a consultat-o nu a reusit sa gaseasca o solutie pentru cazul ei.

Linnie Ikeda, in varsta de 25 de ani, a fost diagnosticata in 2008 cu sindromul Gardner-Diamond, din cauza caruia are foarte des stari de anxietate, iar pe piele ii apar din senin vanatai extrem de dureroase.

Doi ani mai tarziu, in mod inexplicabil, fata a inceput sa se confrunte cu ceva ce, initial, i-a provocat un soc urias: a inceput sa ii curga sange din ochi. Episoadele se produc acum constant, in fiecare noapte, intre orele 2 si 5.



"Cand sangele incepe sa curga nu simt nicio durere. E chinuitor ce se intampla inainte: simt o presiune imensa in ochi, iar acestia se umfla, de parca ar sta sa explodeze", povesteste Linnie.

Necazurile ei nu se opresc insa aici. Poate parea incredibil, insa limba a inceput sa i se despice de la jumatate, pe verticala, provocandu-i sangerari care tineau si cateva zile la rand.

"Am facut pana acum 11 operatii pentru a-mi cauteriza limba.
Sangeram atat de tare incat am avut nevoie si de transfuzii de sange, 7 la numar", mai spune ea.

Tanara a vizitat pana acum nu mai putin de 30 de specialisti pentru a incerca sa afle ce se intampla cu ea, insa niciunul nu a reusit sa ii puna un diagnostic sau sa ii ofere un tratament eficient.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”