Pare o BOMBA SEXY cu un chip de inger, insa te CRUCESTI cand afli ce i-a facut barbatului ei!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:37

O femeie din Mexic, in varsta de 40 de ani, s-a razbunat in cel mai crunt mod cu putinta pe sotul ei pentru ca a lovit-o.

Maria Alejandra Lafuente Caso, de profesie psiholog, este acuzata de politisti ca si-a decapitat sotul, iar mai apoi l-a dezmembrat dupa care i-a imprastiat ramasitele in diferite locuri ale capitalei Mexico City. Pentru a deruta ancheta politistilor, dar mai ale rudele ingrijorate ale sotului, sotia criminala obisnuia sa trimita mesaje de pe telefonul sotului rudelor sau prietenilor acestuia.

Femeia a semanat terorare in Mexico City dupa ce niste copii au gasit capul barbatului in parc in timp ce se jucau.

Ulterior, alte parti ale cadavrului au fost descoperite rand pe rand de catre localnici." Inainte sa scape de cadavru, a convins toate rudele si toti prietenii sotului ca acesta este in viata", a declarat un purtator de cuvant al politiei din Mexico City pentru Daily Mail. Motivul crimei este unul cat se poate de socant: femeia a vrut sa se razbune pe sotul ei pentru ca acesta obisnuia sa o bata.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.