Pare o casa parasita, dar e incredibil ce se intampla in interiorul ei! Proprietarul i-a aflat secretul abia dupa ce a cumparat-o si si-a pus mainile in cap

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:19

Casa din imaginile alaturate pare normala la prima vedere, dar ascunde o poveste infricosatoare, care le-a dat multora fiori pe sira spinarii.

Totul a inceput in anul 1970, cand o familie s-a mutat in aceasta locuinta. Totul parea excelent, insa la doar cateva zile dupa ce s-au mutat au inceput problemele.

Familia primea in fiecare zi o serie de telefoane in care se auzeau zgomote extrem de ciudate. La inceput credeau ca sunt glume proaste si nu le-au dat importanta, insa teama i-a cuprins in momentul in care au realizat ca aceleasi zgomote se aud din padurea care se afla in apropierea locuintei.

Ulterior, au inceput sa vada pe holurile casei o prezenta stranie a unei femei imbracata in alb. De parca acest lucru nu ar fi fost suficient, absolut toti membri familiei povestesc ca se simteau urmariti in permanenta.

Acela a fost momentul in care au realizat ca proprietatea este bantuita. Au chemat un preot care a sfintit casa, iar lucrurile s-au linistit pentru o perioada de cateva zile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior insa ciudateniile au devenit din ce in ce mai infricosatoare: unul dintre copii a fost lovit puternic din senin de o lampa, care a fost aruncata de o prezenta nevazuta prin camera.

In cele din urma familia nu a mai putut rezista si s-a mutat din acel loc. Recent casa a fost cumparata de un barbat fascinat de astfel de fenomene.

El este hotarat sa o renoveze si sa o transforme intr-un fel de muzeu, insa spune ca frica spiritelor prezente in acel loc l-a napadit si pe el.