Pare o femeie fericita, dar ascunde o adevarata drama! Povestea cutremuratoare a Savetei Bogdan

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

Din afara, pare o femeie fericita, cu o cariera de succes. O cantareata de muzica populara povesteste, cu ochii in lacrimi, ca viata ei a fost un adevarat iad.

Avem cu totii ceva de invatat de la ea! Saveta Bogdan este o cantareata greu incercata de viata! A crezut ca si-a intalnit printul din poveste chiar din adolescenta, dar, a trait un iad:

"Era foarte gelos. Foarte gelos si foarte violent. Daca ma duceam pana la paine,  sarea la mine cu cutitul !(…) La un moment dat,  simteam ca nu mai pot sa traiesc viata aceasta!".

O viata traita intr-un calvar! Gandurile  negre nu-i dadeau pace, dar a indurat.

Si-a asteptat sotul sa se intoarca din armata, cu speranta ca se va schimba. Dar, din pacate, realitatea s-a dovedit alta: "sarea la bataie- el bea incontinuu. Niciodata nu era treaz(…) Mi-am luat o sacosa de 26 de lei, cu o fusta si o bluza. Asa am plecat eu la Bucuresti(…) Fugisem de la acest barbat care era student la ASE. Am vorbit cu el vreo trei ani de zile, dupa trei ani, m-am casatorit cu el(…) Daca primul avea probleme cu bautura al doilea, al doilea ea afemeiat".


Credinta a salvat-o: "am plans, l-am visat pe Iisus Hristos si mi-a zis ca totul o sa fie bine". Si minunea s-a intamplat! I-a iesit in cale. "Au fost cei mai frumosi ani din viata mea, cu Iosif, cred ca am intinerit 20 de ani alaturi de el!". Nu vrea ca alte femei sa treaca prin ce-a trecut ea: "eu le dau un sfat doamnelor: dupa prima palma vine si a doua, sa nu stea niciodata!".

##VIDEO108542##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii