Pare o femeie NORMALA, dar ascunde o DRAMA TULBURATOARE. Povestea ei a facut inconjurul lumii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:08

Barbie Thomas, o femeie in varsta de 38 de ani din Arizona, Statele Unite, este una dintre cele mai apreciate sportive care practica bodybuilding.

" Mie mi se pare ca sunt cat se poate de normala", spune Barbie mereu despre ea atunci cand da interviuri. Este o sportiva de exceptie, practica bodybuilding de foarte mult timp. A participat la numeroase competitii obtinand mai multe trofee.

Barbie Thomas este in prezent divortata, iar mandria ei sunt cei doi baieti ai ei, in varsta de 17, respectiv 13 ani. Pana acum descrierea despre Barbie este cat de cat asemanatoare cu cea a oricarei alte femei normale.

Insa Barbie ascunde o drama tulburatoare: s-a nascut fara maini.

Sportiva a reusit, insa, sa-si depasesca demult conditia de persoana cu dizabilitati. Face aproape orice activitate cotidiana pe care o fac oamenii normali. Vorbeste la telefon, scrie mesaje, conduce masina, insa ceea ce o inspira cel mai mult este antrenamentul pentru competitiile sportive la care participa.





Sursa foto: mirror.co.uk

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.