Pare o fetita normala, dar toti raman SURPRINSI cand vezi cum arata de la brau in jos: "E unica!"

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 19:05

Shiloh, o fetita in varsta de 8 ani din Statele Unite, ii uimeste pe cei care o vad pe strada deoarece are o caracteristica aparte.

Fetita sufera de sindromul "Sirenomelia" sau sindromul "Sirenei". In lume, de-a lungul istoriei medicinii doar 8 copii care au putut supravietui cu aceasta boala rara. Shiloh s-a nascut cu ambele picioare unite, acestea au fuzionat, intr-una din fazele embrionare. Nu are anus, uter, vezica urinara si nici organe genitale. In prezent, Shiloh este unica sirena de pe planeta, singurul copil care s-a nascut cu aceasta malformatie extrem de rara. Cand Shiloh s-a nascut, medicii le-au spus parintilor ca nu va putea supravietui, insa fetita a batut toate prognosticurile negative.



Ceea ce pare a fi o coada de sirena, in interior sunt doua membre interioare care au fuzionat. Fiecare membru are propriul schelet, insa medicii resping deocamdata interventia de separare. Shiloh nu are doi rinichi, ci doar unul singur si acela, doar un sfert. Speciaistii nu au putut sa le spuna parintilor cat va timp va supravietui fetita lor in asemenea conditii, insa iau sfatuit sa se bucure de fiecare zi petrecuta in compania ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: