Pare o oglinda simpla, lipita pe o bucata de placaj, dar costa 3000 DE DOLARI! Uite ce se intampla cand te uiti in ea si zambesti

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 oct 2017, 12:31

Oglinda a fost proiectata pentru bolnavii de cancer, pentru a-i face sa zambeasca mai mult.

Oglinda este, de fapt, un gadget avansat, ce contine un computer, o camera video si un material opac ce isi schimba proprietatile la o commanda a computerului.

Cu ajutorul unui program de recunoastere faciala, oglinda stie cand  cel care se afla in fata ei zambeste si de abia atunci devine reflectiva iar utlizatorul se poate vedea in ea.

Oglinda inteligenta e creatia inginerului turc Berk Ilhan care, dupa ce a avut un membru apropiat al familiei care s-a luptat cu crunta boala, s-a decis sa proiecteze doar produse de care pot beneficia direct bolnavii.



"Mi-a spus ca ii vine greu sa se uite in oglinda si sa recunoasca faptul ca are cancer", a povestit el. "Expresiile noastre faciale ne afecteaza emotiile. Daca ne incordam muschii fetei ca sa dam forma unui zambet, creierul nostru crede ca s-a intamplat ceva bun si simtim fericirea", a explicat Berk.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.