Pare o tanara FRUMOASA, dar ascunde un SECRET TULBURATOR. Toti au inceput sa PLANGA cand au aflat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:32

Emily, o tanara in varsta de 24 de ani, era o fata normala, asta pana cand ceva a transformat-o complet!

Pentru Emily, o tanara balerina, baletul era viata ei! Se visa mereu pe scena, insa, din pacate, soarta a fost prea dura cu ea! Tanara a inceput deodata sa simta mici intepaturi in maini si picioare, insa treptat durerea s-a intensificat. A mers la doctor, iar dupa mai multe analize si teste amanuntite a afalt ca sufera de sindromul Guillain-Barré, o boala grava care afecteaza unul la 50.000 de oameni si ataca nervii.

Eeste atat de sever incat unul din cinci pacienti nu isi mai revine niciodata.

Din cauza bolii, Emily a ramas paralizata, ajungand intr-un scaun cu rotile. Nu se mai putea misca deloc, nici macar nu putea vorbi. A stat asa timp de cateva saptamani, insa dorinta ei de a fi cum era inainte a fost atat de puternica, incat i-a uimit pe doctori cu progresele ei. Dupa 10 saptamani de terapie, Emily a inceput sa faca din nou primii pasi.



" Sa nu pot sa ma misc, a fost ingrozitor. Am vrut sa mor. Insa dupa cinci saptamani am reusit sa pot sa vorbesc si mi-au revenit simturile. Doctorii spun ca ma voi recupera complet", a spus tanara.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.