Pare o tanara normala, dar zambetul ei ascunde un SECRET tulburator

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 11:30

Stefanie Grant, o tanara in varsta de 25 de ani din Londra, viseaza sa aiba un zambet normal, ca orice fata de varsta ei.

Tanara s-a nascut un defect major in dreptul gurii. Maxilarul este iesit in afara si din aceasta cauza nu poate inchide gura corect, iar masticatia este foarte dificila in cazul afectiunii de care sufera. Mult timp, Stefanie Grat nu si-a dorit decat sa poata avea un zambet normal, caci defectul o impiedica chiar sa si rada in putinele momente de fericire.

Gratie medicilor si a tenhologiilor medicinii moderne, tanara a putut sa-si corecteze defctul fizic cu ajutorul unei interventii chirurgicale.

Pentru prima data in viata, a putut sa zambeasca normal sau, mai mult, sa rada cu gura pana la urechi. Cu acest prilej, Stefanie a postat o serie de fotografii pe internet care arata cum era inainte si dupa interventia chirurgicala.

##GALLERY382##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.