Pare  trucaj, dar e cat se poate de comestibil! Cum a fost preparat tortul care isi schimba culoarea in functie de pozitie. Cei care il vad sunt pur si simplu HIPNOTIZATI!

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 22 sep 2020, 22:10

Inventia unui cofetar american a devenit repede celebra pe Internet.

Multi dintre cei care au vazut videoclipul de mai jos pe YouTube au spus ca e fals, dar e 100% real, comestibil si dulce! Efectul tridimensional a fost realizat cu ajutorul unui pistol cu aer comprimat, folosit de cofetari pentru a pulveriza un strat de vopsea colorata, comestibila, pe suprafata torturilor.

Tortul acesta are pe suprafata lui o serie de crestaturi. Folosind pistolul cu aer comprimat indreptat perpendicular pe peretele crestaturilor, cofetarul a vopsit o parte a tortului, apoi a schimbat culorile si a vopsit si cealalta parte.



Astfel, in momentul in care tortul e rotit se vede doar culoarea de pe peretele crestaturilor care e indreptat spre privitor. Urmareste efectul tortului cand e rotit intr-un scurt videoclip:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: