Pare un container de marfa obisnuit, dar e, de fapt, o locuinta moderna, cu baie, bucatarie si etaj! Trebuie sa vezi amenajarea, cine l-a facut e genial

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:15

Folosirea containerelor pe post de locuinte este un concept nou, insa se bazeaza pe reguli folosite de oameni inca din antichitate.

De abia in secolul 21 suprafata caselor medii a crescut, pana atunci oamenii locuiau adesea in spatii mici, multifunctionale. Din casele vechi s-a inspirat si designerul Brenda Kelly, din Noua Zeelanda, care proiecteaza exclusiv astfel de containere. Mai mult, ea a les sa locuiasca intr-o asemenea locuinta, pentru a experimenta pe pielea ei eventualele neajunsuri.

Acest container are o amprenta la sol de 6 metri patrati si o suprafata interioara utila de 10 metri patrati, insa beneficiaza de toate dotarile necesare.



Peretii albi creaza impresia de spatiu, la fel si tavanul inalt. Datorita inaltimii containerului, ea a putut sa creze un "etaj", unde se afla sufrageria, pozitionata deasupra zonei de dormit. In interior se afla spatii de depozitare, canapea cu fotoliu, o bucatarie si chiar o baie.

Descopera casa din container in pozele si videoclipul de mai jos!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”