Pare un INGER, insa ascunde un SECRET INFIORATOR! Vezi de ce toata lumea o evita

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 oct 2020, 15:30

La prima vedere tanara din imaginea alaturata pare cat se poate de normala, insa nimeni nu banuieste ce se ascunde sub acest chip de inger.

Hope Jacoby, in varsta de 23 de ani, ajunsese profesoara de sport la o scoala respectabila din Statele Unite. Totul parea perfect, insa dupa 6 luni tanara a facut o greseala pe care, probabil, o va regreta toata viata.

Ea a ajuns sa intretina relatii sexuale cu mai multi elevi de-ai ei, care aveau varste cuprinse intre 14 si 17 dolari. Dupa ce totul s-a aflat Hope a negat si a spus ca nu este adevarat.



Politistii au gasit insa in telefonul ei probe de necontestat: poze, filmulete si mesaje text obscene. In mod surprinzator insa ea nu a facut inchisoare si a fost eliberata pe cautiune.

In urma incidentului ea a ramas fara o mare parte dintre prieteni, care au considerat ca ceea ce a facut este inacceptabil. Voi ce credeti?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”