Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Autor: Diana Ghita

Bianca a vorbit despre cuplul Rebecca-Antoni

Sursa: Instagram bianca.beschiu; Captură Kanal D

Bianca Beschiu, fosta concurentă din sezonul 3 al emisiunii „Casa iubirii”, a fost invitată la „Culisele iubirii”, unde a vorbit despre foștii ei colegi și despre cuplurile care s-au format în show-ul matrimonia.

Printre cuplurile despre care Bianca și-a dat cu părerea, s-au numărat Rebecca și Antoni, despre care fosta concurentă de la „Casa iubirii” consideră că, în ciuda faptului că au caractere puternice, au o chimie deosebită.

Bianca a vorbit despre relația Rebeccăi și a lui Antoni

Deși, în urmă cu ceva timp, Bogdan, prin unele gesturi, s-a arătat interesat de Rebbeca, aceasta a intrat, în cele din urmă, într-o cunoaștere cu Antoni.

Din punctul de vedere al Biancăi, bruneta a făcut alegerea corectă, întrucât se completează de minune cu Antoni.

„Îi văd potriviți unul pentru altul. Cred că, Rebecca, de acolo, cel mai bine se potrivește cu el, cu Antoni”,  a spus invitata la „Culisele iubirii”.

De asemenea, Bianca a remarcat că Rebecca a început să aibă sentimente din ce în ce mai puternice față de băiatul cu care se află, în prezent, într-o cunoaștere: „Cred că Rebecca s-a îndrăgostit de Antoni”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Unde a plecat Bianca după ce a fost eliminată din „Casa iubirii”! Primele declarații: „Asta a fost tactica lui Patrick...”

Ce părere are Bianca despre Antoni și Rebecca

Deși Antoni și Rebecca au caractere puternice și sunt foarte orgolioși, Bianca a observat că, de când s-au apropiat unul de celălalt, au început să fie toleranți și să se înțeleagă reciproc. Tocmai acest lucru a surprins-o pe fosta concurentă, care nu se aștepta ca cei doi să lase garda jos.

„Sunt de părere că există atracție între ei, există chimie.

După cum am văzut eu, amândoi sunt puțin deranjați de ce se întâmplă acolo, de părerile celorlalți, cum e și normal. Sunt două persoane care se agită foarte repede, sunt două pietre tari, așa i-aș numi eu pe amândoi, și mă surprinde faptul că se înțeleg atât de bine, pentru că m-aș aștepta la un conflict între cei doi la orice pas. Dar se vede că au decis să lase de la ei, din ambiții și orgolii”.

Citește și: Rebecca și Antoni, față în față în casa fetelor! „Mă doare cum te comporți cu mine!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce hotărâre au luat în privința relației lor

Spre finalul interviului cu Bianca Comănici, invitata a vorbit și despre Bogdan, care, chiar dacă devenise interesat de Rebecca, era o fire mai moale, îm comparație cu Antoni: „Eu cred că o plăcea, doar că nu avea curaj.

Simțind-o pe ea foarte puternică și ea tot timpul refuzându-l, normal că nu putea să vină el să spună: «Îmi placi». Avea și el demnitatea lui de bărbat, până la urmă”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.