Parintele celei mai mari retele de socializare din lume va deveni tatic! Mark Zuckerberg a anuntat ca isi ia concediu de paternitate

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:02

Nu vrea sa piarda nicio secunda din primele luni de viata ale fiicei sale. Abia asteapta sa o tina in brate.

Si pentru ca s-a lasat mult asteptat, bebelusul isi va vedea ambii parinti toata ziua in primele luni de viata. Mark a facut anuntul pe reteauna de socializare unde a pus o poza si cu lucrurile cumparate pentru bebelus. In imagine se vede un carucior galben, insa milionarul spune ca au cumparat in plus carti si jucarii pentru micuta: „Studiile arata ca atunci cand parintii care lucreaza isi iau timp pentru a sta cu nou-nascutii lor, rezultatele sunt mai bune pentru copii si familiile lor.”


La sfarsitul lunii iulie, Mark Zuckerberg a anuntat ca el si sotia sa, Priscilla Chan, vor deveni parintii unei fetite.

Tot atunci au impartasit si drama pe care au trait-o impreuna: au incercat ani buni sa aiba un copil, iar sotia lui a pierdut 3 sarcini pana acum.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Compania

al carei proprietar este Mark le piermite angajatilor sai din Statele Unite sa isi ia 4 luni de concediu platit de maternitate sau paternitate. Cu toate acestea, milionarul a decis sa se dedice in totalitate familiei numai pentru doua luni.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.