Părintele Francisc Doboș a vorbit deschis despre cel mai emoționant moment trăit în cariera sa! Iată de câte ori a văzut preotul miracolul înfăptuit! „De foarte multe ori am văzut miracole domestice!”

Autor: Ana Filip

Părintele Francisc Doboș a povestit despre momentul care l-a determinat să înțeleagă că întâlnirea cu Dumnezeu este dătătoare de viață nu doar de speranță! „Am înviat oameni de multe ori! Să învii oameni, nu din mormântul de la cimitir, ci din mormântul inimii lor, este incredibil!”

Francisc Doboș este recunoscut drept cea mai renumită personalitate a Bisericii Catolice în România, preotul modern pe care românii, indiferent de religia lor, îl ascultă cu atenție pentru vorbele sale de duh și pentru sfaturile benefice, ori de câte ori au ocazia să-l urmărească în spațiul public.

Părintele Francisc Doboș a vorbit deschis despre cel mai emoționant moment trăit în cariera sa

Invitat în platoul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Părintele Francisc Doboș a vorbit deschis atât despre cariera sa impresionantă și despre drumul dificil pe care l-a parcurs

până acum pe plan profesional, cât și despre momente din copilăria și adolescența sa, când încă nu se hotărâse să devină preot.

Întrebat de câte ori a văzut cu proprii săi ochi miracolul înfăptuit de Dumnezeu, Preotul Francisc Doboș a mărturisit cu emoție în glas că a fost de multe ori martorul unor miracole domestice și a trăit la o intensitate înălțătoare de fiecare dată, conștientizând faptul că întâlnirea cu Dumnezeu este dătătoare de viață nu doar de speranță.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„De foarte multe ori! De foarte multe ori am văzut miracole domestice! Fără focuri de artificii! Dar care străluceau de o bucurie, de o prezența a lui Dumnezeu incredibilă! Am înviat oameni de multe ori! Și asta este job description pentru cineva

care vrea să trăiască cu adevărat relația cu Dumnezeu, fără să între în birocrația sacrului și să devină un funcționar al unei instituții care poate fi chiar și biserica! Să învii oameni, nu din mormântul de la cimitir, ci din mormântul inimii lor, este incredibil! Mă stoarce de seva, ies din acea întâlnire, sau dintr-o serie de întâlniri cu anumite persoane aproape distrus, obosit, pentru că simt că am dat din mine tot ceea ce puteam să dau! A învia oameni, a-i readuce la viață, a-i vedea cum strălucesc, cred că este partea cea mai frumoasă a unui preot care poate
să transmită sau încearcă să îl pună pe Dumnezeu în acea inima care se ofilise și se uscase!”,
a spus Preotul Francisc Doboș.

Citește și: Francisc Doboș: Preotul care vorbește limba omului modern în cărțile sale. Când era mic nu își dorea să devină preot

Citește și: În Duminica Floriilor, Părintele Francisc Doboș vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.