Parintii acestui baietel, in stare de SOC. L-au lasat sa mearga la gradina zoologica cu bunicul, dar… continuarea te va ingrozi!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:42

Si-au lasat baietelul in varsta de 9 ani sa mearga in vizita la gradina zoologica cu bunicul, insa acum nu-si mai pot reveni dupa ce au aflat ce i s-a intamplat.

Scene de groaza la o gradina zoologica din China! Un baietel in varsta de 9 ani a vrut sa mangaie un urs, insa animalul i-a smuls bratul din umar. Vizitatorii, printre care multi copii au fost martorii acestui eveniment de-a dreptul infiorator.

Baiatul venise la gradina zoologica insotit de bunicul sau. Cand batranul a plecat sa cumpere dulciuri, copilul a sarit un gard de siguranta si s-a apropiat de cusca ursului.

Ce a urmat a ingrozit o lume intreaga! Ursul i-a smult bratul din umar in momentul in care baiatul a bagat mana printre gratii ca sa-l mangaie.

Copilul a ramas asa intr-o stare de soc si agonie pana cand au venit mai multe cadre medicale ca sa-l transporte la spital. Pe jos, in cusca ursului se putea observa bratul copilului. Peste tot era numai sange! Vestea a cazut ca un trasnet pentru parintii micutului! Indurerati de nenorocirea care s-a abatut asupra lor, oamenii vor sa dea in  judecata gradina zoologica pentru ca "le-a distrus familia".


" Nu stiu cum vor trece peste asta. Familia noastra a fost distrusa din cauza acestei institutii. Trebuia sa se asigure ca nimeni nu poate fi ranit, ursul trebuia supravegheat", a declarat printre lacrimi mama baietelului. Din pacate, medicii le-au spus ca nu se mai poate face nimic in privinta bratului baietelului lor. Singura solutie ramane amputarea.


Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.