Parintii acestui bebelus nu l-au vaccinat la timp iar micutul s-a imbolnavit de tuse CONVULSIVA! Ti se rupe sufletul cand vezi cat a suferit copilul

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 sep 2020, 16:05

Toti cei care sunt impotriva vaccinurilor trebuie sa vada acest videoclip.

Riley Hughes avea doar patru saptamani cand a murit, in martie 2015, in Perth, Australia. El era bolnav de tuse convulsiva, o boala care poate fi letala pentru copiii nevacinati.

Parintii l-au filmat in ultmele ore de viata, dar au tinut pentru ei inregistrarile, pana acum. Catherine a marturisit pe Facebook ca s-a simtit obligata moral sa impartaseasca clipurile tragice, pentru a convinge alti parinti sa isi protejeze copii.



Femeia a fost vaccinata in copilarie, apoi a fost imunizata din nou cu trei ani inainte de a deveni mama, iar doctorii i-au spus ca asta este suficient.

Cand Riley s-a imbolnavit, era prea mic pentru a fi vaccinat, asa ca a fost lasat fara nicio aparare in fata bolii. Totusi, el ar mai fi avut o sansa, daca mama ar fi fost sfatuita sa urmeze procedura recomandata, aceea de a se vaccina in al treilea trimestru de sarcina impotriva tusei convulsive.


Cei doi soti si-au asumat acum misiunea de a raspandi informatiile despre acest vaccin, pentru ca teribila boala sa nu mai ia si alte vieti.

Iata clipul realizat in ultimele ore de viata ale lui Riley:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

*Warning- contains content

that some may find distressing*These are the final videos of our beautiful son Riley who...

Posted by Light for Riley on  6 Ianuarie 2016

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.