Parintii au incremenit cand copiii lor s-au intors de la scoala cu mainile pline de sange. E cutremurator ce le-au facut profesorii pentru a-i pedepsi! E normal asa ceva?

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 01:55

Parintii mai multor elevi care invatau la o scoala din provincia Xixiang, China, au avut parte de un adevarat soc.

Nu mica le-a fost mirarea in momentul in care acestia si-au vazut copiii venind acasa cu mainile pline de sange. In scurt timp au aflat si ce s-a intamplat. Mai multi elevi au fost prinsi in timp ce incercau sa chiuleasca de la ora de educatie fizica.

Acesta a fost motivul pentru care profesorul lor a decis sa ii pedepseasca si i-a pus sa mearga in maini pentru un timp foarte lung, pana la epuizare, si pana cand palmele li s-au umplut de rani.



Furiosi, parintii au reclamat cadrul didactic la conducerea unitatii de invatamant si au facut si plangere la inspectoratul scolar teritorial. Profesorul respectiv a fost sanctionat si a fost obligat sa prezinte scuze publice fiecarei familii.

Voi cum ati fi reactionat intr-o asemenea situatie?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.