Parintii au incremenit cand s-au uitat pe filmare! E incredibil ce a facut acest baietel dupa ce o comoda extrem de grea a cazut peste fratele lui! Multi oameni au plans

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:19

Cazul de mai jos a devenit viral pe retelele de socializare si a strans mii de like-uri si comentarii din intreaga lume.

Totul a fost surprins de camera de supraveghere instalata de niste parinti in dormitorul copiilor lor. Imaginile arata foarte clar curajul de care a dat dovada un baietel, care si-a salvat fratele de la o moarte sigura.

Totul a inceput in momentul in care micutul a vrut sa se catere pe o noptiera. Doar ca, in momentul in care si-a lasat greutatea pe ea, piesa de mobilier, cu o greutate semnificativa, s-a rasturnat peste el.

Baietelul a ramas astfel prins sub ea si risca sa se sufoce. Din fericire insa fratele lui a avut prezenta de spirit si a reusit sa multe noptiera si sa-l salveze.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imaginile: