Parintii au ramas CU GURA CASCATA! Vezi ce show nepotrivit a oferit aceasta tanara in fata celor mici

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:19

Petrecerile de la gradinite ar trebui sa fie un motiv de bucurie pentru toata lumea, insa iata ca se pot intampla si episoade mai putin fericite.

Parintii care au asistat la o serbare pentru cei mici au fost furiosi atunci cand au vazut-o pe animatoarea care trebuia sa intretina atmosfera.

 

Tanara era imbracata in tonul serbarii, si intruchipa cel mai probabil o zana. Doar ca rochia pe care o imbracase era mult prea scurta.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Astfel,

cand se apleca sau sarea, aceasta isi expunea fundul in toata splendoarea. Ce este si mai grav este ca mai multi parinti sunt de parere ca lenjeria intima lipsea cu desavarsire, iar cei mici au asistat astfel la un spectacol mai putin potrivit pentru ei.

 

Situatia a fost atat de jenanta incat nimeni nu a avut curajul sa se duca sa ii faca observatie. Toti au asteptat finalul spectacolului, dupa care s-au retras acasa.



 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.