Parintii cantaretei Carmen de la Salciua au divortat! Ce mesaj emotionant a transmis artista unei fane care trece prin momentele extrem de grele

Autor: L.S.

Indragita cantareata Carmen de la Salciua a scris un mesaj extrem de emotionant despre divortul parintilor ei

Carmen de la Salciua este din ce in ce mai populara si are din ce in ce mai multi fani pe retelele de socializare. Fosta sotie a lui Culita Sterp este foarte deschisa fata de cei care o urmaresc si le raspunde la intrebari, chiar daca artista nu are foarte mult timp liber.

Recent, Carmen de la Salciua a facut o sesiune de intrebari si raspunsuri pentru fani si nu a ezitat sa spuna lucruri din intimitatea ei.

Una dintre fanele tinerei cantarete de muzica de petrecerea a intrebat-o:" Parintii mei vor sa divorteze pentru ca nu se mai inteleg, iar eu ii vreau pe amandoi langa mine! Ce sa fac?"

Raspunsul frumoasei brunete este unul extrem de emotionant si sincer:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Draga mea, si eu am trecut prin asta... a fost atat de greu... si acum e! Insa daca nu mai exista nicio sansa pentru ei... nu ii supune vinovatiei de a sta impreuna doar pentru ca existi tu! Dumnezeu iti va purta de grija si ei, chiar daca separat... iti vor fi alaturi! Eu... cand s-a intamplat asta... am vazut durere in ochii tuturor... dar am stiut ca era mai mare durerea sa imi stiu parintii nefericiti!", i-a scris Carmen de la Salciua, intr-un instasory, tinerei care i-a adresat intrebarea.

Citeste si: Forma buzelor îți spune cine ești: o femeie ambițioasă sau soția ideală

Citeste si: Fetita a inceput sa planga si sa urle in magazin, iar tatal ei s-a asezat deasupra copilei. Lumea ii spunea ca e nebun de legat, dar cand barbatul le-a explicat de ce face asa, au izbucnit in lacrimi

Citeste si: CTP: Președintele Iohannis bate cuiul în scândura pe care i-a întins-o cu grație doamna Dăncilă

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.