Parintii fac diferente intre copii. Crezi ca este adevarat?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 12:54

Parintii care au doi copii tind sa-l favorizeze mai mult pe cel mai mic, conform unui sondaj efectuat recent. Studiul a fost efectuat pe 1803 de parinti si a aratat ca in 59% din situatii, in subcostient, parintii il favorizeaza pe cel mai mic dintre copii.

In special atunci cand vine vorba de o cearta, favorizat este mai tot timpul cel mai mic dintre copilasi. Pe langa acest lucru ei au si o libertate mai mare atunci cand vine vorba de a face ce-si doresc.

Daca cel mai mare intampina greutati atunci cand vrea sa iasa in club sau sa stea afara mai mult cu prietenii, cel mai mic nu mai are astfel de probleme deoarece parintii sunt deja invatati cu situatia.

Mai mult decat atat tot juniorii sunt cei care au parte si de o mai mare afectiune aratata: imbratisari, pupaturi. 23% dintre parinti au spus ca isi trateaza copilasii la fel, in timp ce 54% au afirmat ca il prefera pe cel mai mic.

"Foarte putini parinti sunt dispusi sa admita ca au un copil favorit, chiar daca studiul confirma ce multi banuiau. Dar tot ramane faptul ca in multe situatii cei mici sunt favorizat de parinti"
,
a declarat Lisa Penny, purtatoarea de cuvant de la bounty.com.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”