Părinții fetiței de 2 ani și 10 luni, care a fost opărită, au fost arestați preventiv după mai bine de doi ani de la tragedie. Care este firul evenimentelor ce au dus la decesul micuței

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 apr 2023, 15:58

Părinții fetiței de 2 ani și 10 luni au fost arestați preventiv după mai bine de doi ani de la tragedie

Sursa: PixaBay

Părinții unei fetițe din Prahova au fost arestați preventiv după doi ani de când i-au luat viața copilului lor.

Doi părinți din Prahova au fost arestați preventivi după doi ani de când și-au ucis fetița de doar câțiva ani. După doi ani de cercetări, anchetatorii au ajuns la concluzia că micuța a fost ucisă chiar de cea ce i-a dat viață, fiind opărită.

Citește și: Doi părinți din Ploiești au fost arestați, deoarece ce copilul lor s-a stins din viață, după ce i-au făcut baie cu apă opărită. Totul s-a petrecut în urmă cu doi ani

Cum a fost ucisă fetița de 2 ani și 10 luni?

La doi ani după ce fetița în vârstă de 2 ani și 10 luni a fost omorâtă chiar de mama ei. Incidentul a avut loc în noaptea 27 spre 28 octombrie, perioadă în care mama fetiței de doi ani a avut un moment de furie, în care cea ce i-a dat viață a torturat-o pe micuță.

Mama fetei s-a enervat foarte tare când a văzut că aceasta a făcut pe ea, iar în următoarele momente, aceasta a bătut-o, a aruncat-o în hol, acolo unde micuța s-a lovit de un perete. 

După aceste momente traumatizante prin care a trecut fetița, mama acesteia a decis să o arunce într-o cadă cu apă clocotită. Femeia arestată pentru decesul agresiv al fetiței era în vizită la soacra ei în momentul în care s-a produs incidentul, însă nimeni nu a raportat incidentul la 112 timp de 7 ore.

"Exact aşa a zis: Ea nu pune mâna pe ea, poate să şi moară. A zis că e copilul ei şi face ce vrea, a zis: Nu faci tu puşcărie, fac eu puşcărie dacă e", adaugă bunica fetiţei, Petruţa Mihai. 

Când a ajuns echipajul de ambulanță la fetiță, îi lipseau funcţiile vitale și prezenta arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului.

Citește și: „Iubito, nimeni nu te va putea înlocui”. Ultimul mesaj lăsat de bărbatul din Alba, înainte de a lua viața fiului său și, la scurt timp, și pe a lui

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Părinții fetiței din Prahova au fost arestați

Timp de doi ani, dosarul a trecut de la o instanță la alta, iar pe parcursul acestei perioade, acuzația a trecut de la ucidere din culpă la omor asupra unui membru de familie. Cei doi părinți au fost arestați pentru decesul șocant al fetiței de doi ani și 10 luni. 

"Vorbim despre un omor calificat, un omor calificat care din nefericire a fost anchetat într-un mod absolut incompetent de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, în condiţiile în care ar fi avut obligaţia să facă cercetări, să constate că actele se regăseau la dosar",

spune avocatul Adrian Cuculis.

Cei doi părinți mai ai doi copii minori, iar ceștia încă au toate drepturile părințești asupra acestora, cu toate că sunt arestați preventivi pentru moartea fetiței de 2 ani și 10 luni. Protecția Copiilor i-au luat pe cei doi în grijă, dându-i în grija unor asistenţi maternali. 

Citește și: Încă un accident feroviar după tragedia din Galați! Incidentul a avut loc chiar în această dimineață, în Prahova

Sursa: observatornews.ro 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.