PARINTII i-au gasit o nevasta si toti se asteptau sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti. Cand a vazut CUM ARATA femeia, a incercat sa SE SINUCIDA!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:24

Un viitor ginere din China a fost atat de dezamagit de viitoarea nevasta incat a ales sa se sinucida.

 

Politistii din orasul Shiyan au primit un apel de urgenta care ii anunta ca un barbat a incercat sa  se sinucida intr-un lac din apropiere. Sinucigasul a fost gasit cu fata in jos, in apa, dar a supravietuit iar doctorii se astepta sa isi revina complet.
Ofiterii l-au intrebat de ce a incercat sa isi ia viata iar tanarul le-a povestit ca este fortat sa se casatoreasca cu o femeie de care nu este multumit.
"Barbatul era foarte nefericit, era fortat sa intre intr-o casnicie organizata de familia lui. I-au gasit o sotie, dar el nu era multumit de aspectul ei si, sub presiunea familiei, a decis sa isi ia viata", a declarat unul dintre ofiterii implicati in operatiunea de salvare.

Politistii din orasul Shiyan au primit un apel de urgenta care ii anunta ca un barbat a incercat sa  se sinucida intr-un lac din apropiere.

Sinucigasul a fost gasit cu fata in jos, in apa, dar a supravietuit iar doctorii se astepta sa isi revina complet.

Ofiterii l-au intrebat de ce a incercat sa isi ia viata iar tanarul le-a povestit ca este fortat sa se casatoreasca cu o femeie de care nu este multumit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

"Barbatul era foarte nefericit, era fortat sa intre intr-o casnicie organizata de familia lui.

I-au gasit o sotie, dar el nu era multumit de aspectul ei si, sub presiunea familiei, a decis sa isi ia viata", a declarat unul dintre ofiterii implicati in operatiunea de salvare.