Parintii i-au murit intr-un incendiu iar ea a ramas cu arsuri grave pe fata si si-a pierdut mana si piciorul drept! E impresionant ce cadou isi doreste aceasta fetita de Craciun

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 08:30

Cazul de mai jos a devenit viral pe internet si a impresionat sute de mii de oameni din intreaga lume.

Safyre Terry, o fetita in varsta de doar 8 ani din Statele Unite, traieste o viata de cosmar. In urma cu doi ani ea a ramas fara parinti din cauza unui incendiu care a fost pus intentionat la locuinta lor.

Micuta a supravietuit nenorocirii, insa s-a ales cu arsuri foarte grave pe fata si si-a pierdut piciorul si mana dreapta in urma ranilor suferite. Ea nu si-a pierdut insa optimismul si, prin felul ei de a fi, le ofera in fiecare zi o lectie de viata celor din jurul ei.



Acum, cu ocazia Craciunului, ea nu isi doreste sa primeasca jucarii sau lucruri scumpe si sofisticate, ci felicitari din intreaga lume. Impresionate, rudele ei i-au facut cunoscut cazul pe retelele de socializare si au apelat la bunavointa oamenilor.

Daca vreti sa ii trimiteti o felicitare, o puteti face la adresa de mai jos:

Sa'fyre Terry

P.O. Box 6126

Schenectady, NY 12306

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”