PARINTII l-au ABANDONAT la 36 de ore dupa ce a venit pe lume din cauza CHIPULUI sau, insa acum, EL schimba lumea!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:11

Jono Lancaster a venit pe lume ca oricare alt copil, nestiind ce avea sa i se intample.

Insa, spre deosebire de alti copii, Jono era diferit si intr-atat de diferit incat parintii lui au hotarat sa-l abandoneze la 36 de ore dupa ce el s-a nascut. Baiatul s-a nascut cu o boala rara, Treacher Collins Syndrome sau TCS. Fata lui era complet desfigurata la nastere. Acest sindrom face ca oasele fetei si tesuturile sa nu se dezvolte normal. Boala poate afecta 1 copil la 50 000 la nastere.

El are aceasta problema fizica, insa din punct de vedere psihic este perfect sanatos. Adevarul trist este ca Jono poarta acum resentimente puternice fara de parintii lui si in copilarie a suferit depresii severe. Insa, in cele din urma, el a realizat ca problema lui o poate transorma intr-un da rpe care vrea sa-l impartaseasca oamenilor din intreaga lume.

Acum, el calatoreste peste tot in lume si tine conferinte despre acest sindrom.

Jono si-a gasit chiar si o familie unde se simte extraordinar in sanul ei, exact ca acasa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.