Părinții lui Jador, șocați de reacția pe care Faimosul a avut-o la Survivor România 2021: "Nu l-am văzut niciodată așa. El ascundea..." Ce au dezvăluit despre Georgiana?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 feb 2021, 10:01
Jador a plâns pentru Georgiana la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Reacția pe care Jador a avut-o la Survivor România 2021 a șocat pe toată lumea, dar în special pe părinții lui. Ce au spus aceștia despre fosta iubită a Faimosului?

Jador a plâns în hohote la Survivor România 2021 după ce a citit mesajul venit din partea fostei lui iubite. Sentimentele pe care le are pentru ea sunt foarte puternice, iar rândurile așternute pe hârtie l-au făcut să înțeleagă cât de mult a greșit față de femeia iubită. Ce spun părinții lui Jador despre felul în care acesta a reacționat la Survivor România 2021?

Părinții lui Jador, dezvăluiri sincere despre relația acestuia cu Georgiana. De ce a reacționat Faimosul așa?

Părinții lui Jador știau ce se ascunde în sufletul acestuia, însă au mărturisit că reacția lui i-a șocat chiar și pe ei. Se pare că Faimosul de la Survivor România 2021 le-a mărturisit părinților ce simte cu adevărat pentru Georgiana, dar în ultima perioadă a încercat să își ascundă trăirile și suferința față de cei dragi. Mama lui Jador a dezvăluit că nu l-a mai văzut niciodată urlând de durere și că este convinsă că atunci când se va întoarce acasă, fiul ei se va căsători cu Georgiana.

”Pentru mine a fost o surpriza ce am vazut, nu m-am asteptat. E tânăr, iubeste… Imi aduc aminte și nu am cum sa nu plang. Nu ma asteptam sa reactioneze așa. De fapt, nu l-am văzut niciodată așa. (…) Ei mai țineau legătura, dar se pare că el ascundea asta de noi. O cunosc pe Georgiana, vorbeam cu ea. Ei s-au cunoscut în facultate, apoi s-au despărțit.

Am o impresie foarte bună despre ea. Eu îmi doresc ca el să aleagă, din toate fetele pe care le-a cunoscut până la 26 de ani, să își dea seama, în sfârșit, că aici trebuie să se oprească.(...) Eu cred că el când vine de la Survivor vor rămâne împreună și vor forma o familie. El își dorește copii, a fost crescut cu frați mulți, avem o familie mare.
Mai ales că și-a crescut frații, el știe cum să crească un copil. Dacă va face un copil cu ea, vor rămâne împreună.(...) Nu m-am băgat în viața lui în ultima perioadă pentru că mă durea sufletul văzându-l că suferă. El încerca să își găsească alinarea la alte fete, dar nu a reușit niciodată. Mi-a spus că nu se lipește nicio fată de el, oricât ar încerca, inima lui e la ea.
Lui îi trebuie o fată sinceră și cuminte și naturală și ea este așa cum își dorește el. Asta i-a unit. (…) Cred că a reacționat așa din cauza dorului de ea și a gândurilor. Nu a putut să ia legtura cu ea și cred că asta l-a făcut să reacționeze așa.”,
a spus mama lui Jador, potrivit wowbiz.ro .

Citeste si: Jador de la Survivor România 2021, dezvăluiri despre relația cu Georgiana Elisei. Faimosul a spus totul despre motivul despărțirii dintre ei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Într-un moment de sinceritate, tatăl lui Jador a dezvăluit că micile aventuri ale artistului ar fi dus la apariția problemelor între el și Georgiana, acesta fiind motivul pentru care Faimosul are regrete atunci când vine vorba despre fosta lui iubită.

„Orice fată va aduce la noi acasă, va fi prima și ultima, nu merge cu o sută. Dacă o va aduce și o va declara soția lui, va intra cu ea în curte la noi și va rămâne. Nu mi-a spus de ce s-au despărțit, dar pot să trag o concluzie. Așa cum am spus și în emisiune Jador se mai oprește și în dreptul altor fete. Problema nu este a fetei, că ar fi făcut ea ceva rău, ci gelozia. Dacă el s-a mai oprit și pe la alte fete, nu ai cum să poți să tolerezi mereu. El era iubitor de când era în școala generală, nu doar de când a devenit Jador. El nu putea să mai învețe carte din cauza fetelor. Aunci când mai înaintăm în vârstă, ne dăm seama că o familie este cea mai importantă pentru noi. atunci când îți întemeiezi o familie, ai și o responsabilitate. Nu vrei să mai jignești, nu poți să o mai faci să sufere și nu o să mai umble așa cum a umblat.”, a adăugat tatăl Faimosului de la Survivor România 2021.

Citeste si: Reacția lui Bogdan Mocanu după ce l-a văzut pe Jador plângând la Survivor România 2021. La un astfel de răspuns nu se aștepta nimeni: „Poate o să învețe să...”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.