Parintii lui Tavi Clonda dezvaluie secretul cantaretului si al sotiei sale, Gabriela Cristea! Ei vorbesc despre dorintele noului cuplu si povestesc ce dar le-au facut la cununie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:14

La cununia civila, Tavi Clonda i-a avut alaturi pe parintii sai, care il il iubesc ca pe ochii din cap!

Doamna Elena si domnul Ion au fost intotdeauna aproape de cantaret si sotia lui Gabriela Cristea, iar, joi, in cea mai importanta zi din viata cuplului, au fost extrem de emotionati.

“Inca de la inceput, ei s-au potrivit. Se iubesc, sunt pe aceeasi lungime de unda si foarte rar vorbesc in contradictoriu. Suntem foarte fericiti ca au facut pasul spre o casatorie”, au declarat parintii lui Tavi pentru WOWbiz.ro.

Elena si Ioan Clonda povestesc si momentul in care tinerii le-au spus ca vor sa fie sot si sotie. “La inceputul anului, au venit la noi, la Brasov, si la o masa in familie, ne-au informat ca vor sa se cunune. Initial, am ramas uimiti, apoi le-am urat multa fericire si am fost bucurosi. Gabriela este o fata deosebita, potrivita pentru Tavi, si nu puteam sa avem alta reactie. De altfel, nici nu ne-am bagat vreodata in deciziile fiului nostru.
El cand ia o hotarare, este definitiva. Suntem siguri ca daca a facut pasul acesta, caci nu este devreme la 35 de ani sa te insori, l-a facut stiind bine ce face. Se potrivesc, parca ar fi facuti unul pentru altul, sunt predestinati”, s-au destainut cei doi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Parintii

lui Tavi Clonda spun ca dorinta cea mai mare a Gabrielei Cristea si a sotului sau este aceea de a avea un copil. Citeste tot materialul despre declaratiile parintilor lui Tavi Clonda pe wowbiz.ro!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.