Parintii sunt in SOC: Au aflat ca bebelusul lor se va naste cu doua fete

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 oct 2020, 21:25

Parintii de origine australiana a unui copil nenascut inca sfideaza avertismentul medicilor si spun ca isi doresc acest copil chiar daca nu se va naste normal.

Medicii le-au spus viitorilor parinti ca bebelusul se va naste cu doua fete si doua creiere. Renee Young si Simon Howie au ramas socati cand au primit vestea de la medici dupa ce viitoarei mamici i s-a efectuat ecografia cu ultrasunete. Gemenii pe care ii credeau sanatosi erau de fapt un singur copil cu fetele perfect simetrice si doua creiere conectate la acelasi sistem.


Ecografia arata ca micutul are doua picioare, doua brate, un singur organism si toate celelalte organe vitale, inclusiv o singura inima foarte puternica.
Medicii le-au spus ca nu ar trebui sa pastreze copilul deoarece va fi ca un fel de sperietoare pentru ceilalti oameni. Insa parintii nu vor sa renunte si spun ca va fi inconjurat de dragostea celor care il vor accepta asa pe copil.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Acesta se va naste cu un singur craniu, insa va avea doua fete cu doua perechi de ochi si nasuri si guri.

Activitatea craniana este foarte buna, le-au spus medicii. Acest lucru se intampla destul de rar in astfel de cazuri in care rata mortalitatii este foarte mare. Cuplul mai are sapte copii si nu vrea sa renunte la acest bebelus chiar daca se va naste cu probleme.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.