Parintii sunt IN SOC! Nu o sa crezi ce le faceau angajatii unei gradinite copiilor pentru a-i adormi: "E o CRUZIME fara margini"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:16

Cazul de mai jos a socat intreaga lume prin duritatea lui, iar foarte multi oameni se intreaba ce suflet trebuie sa ai pentru a face asa ceva.

Totul s-a intamplat la o gradinita din Texas, Statele Unite. Se pare ca supraveghetorii ii faceau pe micuti sa adoarma la pranz folosind o metoda foarte agresiva.

Pare incredibil, insa copiii erau legati de pat cu benzi adezive. Totul s-a aflat dupa ce o angajata nu a mai suportat aceste abuzuri si a dat publicitatii o fotografie.

Parintii au luat foc la aflarea vestii, si au cerut socoteala conducerii grainitei.

Acestia s-au aparat spunand ca metoda era necesara si ca niciun copil nu a fost ranit in urma aplicarii ei.

Vi se pare normal?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.