Parintii sunt in SOC! O educatoare A LIPIT scotch pe gurile copiilor de la o gradinita

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:40

Conducerea unei gradinite din Timisoara a inceput o ancheta interna dupa ce mama unui copil a reclamat ca una dintre educatoare a lipit scotch pe gurile copiilor.

Directoarea Gradinitei cu program prelungit nr. 23 din Timisoara, Silvia Dan, a declarat dupa inregistrarea plangerii ca la nivelul unitatii a fost constituita o comisie de cercetare.

"Copiii nu au fost legati cu scotch, ci li s-a aplicat o bucatica pe gura. Sigur, nu sunt de acord cu aceste practici, insa a fost o joaca. in timpul unei activitati, fiind grupa albinutelor, copiii zumzaiau, iar educatoarea, intr-un moment neinspirat, a aplicat acel scotch.
A fost un moment de buna dispozitie, insa o mamica a reclamat acest incident. Noi am luat act de aceste fapte si am constituit o comisie de cercetare si vom lua masurile care se impun", a declarat Silvia Dan.

La Politie nu a fost depusa nicio plangere in legatura cu acest caz, insa potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, Mirela Draghicioiu, un politist va merge la gradinita pentru a cerceta acest caz.


Sursa: Mediafax