Parintii tinerilor morti in clubul Colectiv nu-si mai pot stapani lacrimile de durere. Trupurile primelor victime identificate au ajuns  acasa

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:38

Nimic nu le mai poatea alina cea mai grea suferinta prin care un om poate trece: aceea de a-si vedea copilul mort.

Sunt zile cumplite pentru familiile care isi aduc acasa copiii, in sicrie. La Galati, aseara, mama Valentinei Floarea abia mai putea sa se tina pe picioare. Fiica ei, in varsta de 28 de ani, moarta in urma incendiului din Clubul Colectiv, s-a reintors acasa, dar nu-i mai  poate zambi  ca altadata si nici nu o mai poate strange la piept pentru a-i spune „mama”!

Tanara absolvise Scoala Nationala de Studii Politice si lucra la o firma de publicitate.

Vineri seara a plecat in clubul Colectiv impreuna cu prietenul ei si cu alti amici. In momentul in care a izbucnit incendiul, fata era la toaleta. Nu a mai apucat sa se salveze si a pierit intoxicata.

Toti ceilalti amici care o insoteau au reusit sa scape cu viata. Pentru Valentina, totul  s-a terminat la 28 de ani. Maine, Valentina  va fi condusa pe ultimul drum.

Si Braila este in doliu. A fost cea mai neagra zi si pentru familia lui Andrei Petru Buca. Tanarul, de 29 de ani, studiase arhitectura si era director la o prestigioasa firma de proiectari din Bucuresti. Vineri seara, cu jumatate de ora inainte de a se dezlantui "iadul", Andrei si-a sunat tatal si i-a spus ca abia asteapta sa inceapa concertul formatiei Goodbye to Gravity, mai ales ca era prieten cu toti membrii trupei.

O ora mai tarziu, colegii tanarului l-au sunat pe tatal acestuia si i-au dat vestea pe care nu si-ar fi dorit sa o auda vreodata: Andrei a murit!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tragedia de la Clubul Colectiv a revoltat o intreaga tara.

Acasa la Andrei, zeci de tineri au prostestat: „vrem spitale, nu catedrale!„. Maine va fi inmormantat si tanarul Andrei.

Jale este  si la Campina. Tanara Karina, de numai 24 de ani, s-a reintors duminica acasa, intre patru scanduri. Toti cei care au cunoscut-o pe fata nu-si revin soc: