Părinții Virginiei, declarații surprinzătoare despre relația dintre ea și Robi: „Sunt de acord”. La ce concluzie a ajuns Virginia, după scandalul cu fostul iubit

Autor: Diana Ghita

Ce părere are Virginia despre Robi, după tot scandalul

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de joi, 22 august, din „Casa iubirii”, Virginia a ținut să vină cu un ultim punct de vedere despre întreaga situație tensionată pe care a avut-o cu Robi în ultimele zile.

Chiar dacă în episodul anterior Virginia a început să plângă din cauza criticilor dure care i-au fost aduse de Robi în ultimul timp, în ediția de astăzi concurenta de a „Casa iubirii” pare să-și fi revenit, întrucât a vrut să încheie întreg scandalul printr-un set de argumente.

La ce concluzie a ajuns Virginia, după scandalul cu Robi

Deși Robi a susținut în mai multe rânduri că nu mai simte absolut nimic față de Virginia, aceasta a observat altceva, din faptele lui: „Faptul că el, până acum, nu a

avut nimic împotrivă și a zis că nu-l deranjează și dintr-o dată a făcut o tragedie, nu poate decât să mă ducă cu gândul că nu-i sunt indiferentă și că încă are ceva pentru mine. Indiferent de ce spune el, faptele vorbesc de la sine”.

După ce tânăra a spus acest lucru, fostul ei iubit a preferat să păstreze tăcerea și, ulterior, a schimbat subiectul, întrucât a întrebat-o pe Virginia: „Ai vorbit cu familia ta de subiectul ăsta?”.

Citește și: Virginia cedează în fața acuzațiilor lui Robi și începe să plângă: „Este un om josnic”. Cum a reacționat concurentul de la „Casa iubirii”

Însă Virginia a amânat răspunsul la această întrebare și a continuat să-și expună argumentele: „Consider că dacă cineva vrea să intre aici, ar trebui să intre cu alte scopuri, nu să vină să-și găsească anturaje de ieșit în oraș.

(...) Dacă un băiat intră, eu înseamnă că într-o săptămână- două, trebuie să mă grăbesc să fiu cu el, că poate vă împrieteniți și nu mai pot”.

Ce au spus părinții Virginiei despre situația dintre ea și Robi

Ulterior, Robi a i-a adus, din nou, în discuție pe părinții ei: „Dacă părinții tăi sunt de acord cu ce faci, să te dai la prieteni, să mă sune și pe mine taică-tu, să vorbesc cu el”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Virginia: „Bine, o să-i spun și ai respect față de părinți măcar!”.

Mai apoi, Antoni a intervenit în discuția celor doi, pentru a-i aminti niște lucruri fetei.

Antoni: „Ai făcut, Virginia, la un moment dat, o afirmație cum că te-ai gândit foarte bine și ai auzit niște păreri de la niște oameni care chiar contează pentru tine...”.

Citește și: Robi o acuză pe Virginia că vrea să destrame prietenia lui cu Patrick! „Mi se pare penibil ce faci” Robi își iese din fire și țipă la concurentă

Virgina: „Da, părinții mei, și au spus că nu am făcut absolut nimic greșit și, cu tot ce am spus eu acum, ei sunt de acord”.

Robi: Foarte bine! Să fiți sănătoși!(...) Virginia, trăiești într-un film în care doar tu ești. Trezește-te!”.

Urmăriți momentul integral în materialul video de mai jos: