Paris Hilton, sperietura vietii ei! Uite ce farsa i-a facut un realizator egiptean

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

Viata i s-a derulat pe repede inainte prin fata ochilor, a zbierat cat au tinut-o plamanii si mai ca si-a scris testamentul cu lacrimi de crocodil. Stati sa vedeti ce a patit Paris Hilton!

Avionul in care se afla Paris Hilton a fost la un pas sa se prabuseasca! De faapt, vedeta a fost victima unei farse “de groaza” pusa la cale de actorul egiptean Ramez Galal, care a convins-o pe mostenitoarei imperiului Hilton ca e pe cale sa moara intr-un accident aviatic! In zborul lor catre Dubai, imediat dupa decolare, Paris isi pudra linistita nasul cand… a simtit ca se intampla ceva ciudat.



Paris incepe sa intrebe in stanga si in dreapta ce se intampla, in timp ce pilotul mimeaza o prabusire. Lucrurile se agraveaza, iar Paris Hilton plange si tipa ca din gura de sarpe!##VIDEO140772##

Dupa cateva minute, usa din spate a avionului se deschide, iar oamenii sunt aruncati din aeronava cu parasuta. Paris, in schimb, speriata de mama focului, spune ca nu vrea sa faca acelasi lucru!

Intr-un final, avionul aterizeaza in siguranta, iar vedeta afla, printre sughituri de la atata plans, ca totul a fost doar o farsa.
Dupa o asa patzanie, probabil ca Paris a cautat consolare in bratele noului ei iubit!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Dana Roba încă așteaptă să închidă definitiv capitolul cu fostul său soț, Daniel Balaciu. Până atunci, „amintirile” se mai numără doar în bani.