Parlamentarii continua sa-si vada interesul: au votat legea care le acorda pensii SPECIALE si primarilor

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:41

In timp ce oamenii cer in strada reformarea clasei politice, parlamentarii tac si vegheaza… pentru cine vor ei.

Ultima isprava: deputatii au adoptat tacit o lege prin care si primarii vor avea pensii speciale. Asta, dupa ce anul trecut le-au marit si lefurile.

Deputatul Anghel Stanciu sustine toate beneficiile pentru alesi. Vrea pensii speciale pentru primari si parlamentari. Nu ar zice nu si unui salariu mai mare. Vorba romaneasca „taci si mergi pe burta” pare ca li se potriveste la fix parlamentarilor. In timp lumea iese in strada la proteste, ei se gandesc tot la interesul de partid.

Asa se face ca, miercuri, Camera Deputatilor a constatat, ca prin farmec, ca legea prin care primarii vor beneficia de pensii speciale a fost adoptata taci. Asta dupa ce anul trecut tot alesii neamului au decis ca edilii trebuie sa aiba si salarii mai mari.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Or fi fost

convinsi de realizarile lor marete?

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.