Parlamentarii si-au luat liber sa se inchine la moastele Sfintei Parascheva!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 22:28

Daca omul de rand munceste cinci zile pe saptamana si are doar doua libere, la Parlament, este exact pe dos.

Piosii alesi si-au luat liber in mijlocul saptamanii ca sa se inchine la Sfanta Parascheva. Nici la moaste n-au ajuns, dar nici pe la munca n-au mai dat de atunci! Si, uite asa, din sapte zile, cate numara saptamana, politicienii au venit la muncadoar o zi si jumatate! 4 ore in ziua de luni si 8 ore marti.

Cum suntem cetateni si avem drepturi, i-am cautat azi pe ai nostri parlamantari la lucru! Ce sa vezi?! Desi erau programate sedinte in comisii, niciunul nu s-a obosit sa vina la munca!

In Comisia de Industrii, de exemplu, trebuiau

sa fie 18 membri. Monitorul arata clar ca, la ora zece, incepe sedinta, dar niciunul dintre parlamentari nu este prezent! Intr-un birou, functionarii isi asteapta sefii... care nu mai vin!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Sa aflam unde sunt cei care vegheaza la linistea noastra! Incercam la comisia de regulament, era zi de stuidu! Nu va ganditi, insa, ca i-am gasit pe membrii comisiei la birouri, ingropati in hartii.

Studiaza... individual, unde vor ei!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.