Partea psihologică a abonaților și a modelelor // comparație cu videochat dificultate etc //

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 oct 2022, 16:51

Ai auzit probabil până acum de Only Fans , și mai ales de controversele din jurul acestei platforme. În ciuda varietății conținutului distribuit , majoritatea consumatorilor de online se concentrează pe cel explicit pentru adulți ce se poate găsi cu ușurință aici. Așadar, diferența majoră între platforme precum Instagram , Tiktok și Only Fans este posibilitatea de a realiza conținut special pentru adulți precum și , partea  financiară ce este cu siguranță unul din factorii principali pentru care creatorii își fac cont și utilizează platforma.

Printre avantajele acestei platforme se numără și cele la nivel psihologic, mai ales când vine vorba de cei ce se abonează la conturile modelelor de pe Only Fans. Deși este un subiect tabu, conținutul pentru adulți este prezent în viața tuturor,  într-o formă sau alta. Platforma oferă utilizatorilor posibilitatea de a interacționa fără limitări și de a explora unele fantezii ce nu ar trebui să fie restricționate în cazul celor ce nu au alte posibilități. Poate fi o metodă de detensionare destul de inofensivă ,având în vedere faptul că utilizatorii nu au contact direct cu modelele.

Conținutul explicit poate fi considerat o eliberare la nivel psihologic pentru utilizatori.

Dobrin Dana  Minodora(32), de exemplu, este extrem de pasionată de fitness și un stil de viață sănătos, de pescuit și plimbări în natură iar pagina ei de Only Fans cuprinde și aceste hobby-uri pe lângă postările dedicate adulților. Asta oferă o latură mai personală platformei și le permite utilizatorilor să își cunoască creatorii preferați mai bine. Pe lângă Only Fans, Dana Minodora se bucură de popularitate și pe Tiktok, unde unul din conturile ei , @danyeladulcik are în jur de 500k urmăritori.

Dana este o fire extrem de pozitivă și optimistă iar postările ei cuprind informații utile despre fitness, mâncare sănătoasă, tips and tricks etc.  în încercarea de a-și îndruma urmăritorii în această direcție.  

Beneficiile de ordin psihologic nu se rezumă doar la utilizatori.  Comparativ cu studiourile de videochat , modelele de Only Fans au o libertate mult mai mare : atât de exprimare cât și de a alege cum și când își realizează conținutul, lucru ce le avantajează din toate punctele de vedere și le oferă control  deplin.

În industria videochatului există o presiune imensă asupra modelelor , pe când diversitatea Only Fans le permite atât să exploreze o arie mai mare și diversă de activități și conținut , dar și să își aleagă singure programul de postat sau activitate.

Dana Minodora a început cu Instagram, unde a crescut destul de repede, ulterior considerând OnlyFans doar o alta platformă de conținut cu avantaje chiar mai mari decat altele asemănătoare ei. Pe lângă libertatea cu care poți distribui orice fel de conținut, aceasta îți oferă și multe avantaje de ordin financiar , lucru ce lipsește cu desăvârșire din sistemul altor platforme online.

Cu ajutorul sistemului practic de monetizare din Only Fans (tips-uri, mesaje, sistemul de abonament lunar) de care a profitat din plin, Dana Minodora în prezent ajunge la sume între 10.000-15.000$/ lună ,majoritatea venind din abonații de pe platformele de socializare dar și din tips-uri, având în vedere faptul că Dana se implică foarte mult pe Onlyfans și răspunde vocal la toate mesajele pe care le primește!

Postările ei de pe Tiktok , pe contul @danyeladulcik , dar și pe Only Fans cuprind și informații legate de viața ei din Tenerife unde Dana deține un apartament la malul oceanului precum și despre traiul său de acolo de zi cu zi.

Chiar și postările cu conținut explicit au așadar rolul lor drept sursă de eliberare  pentru utilizatorii ce au nevoie de o astfel de  metodă, dar pe aceasta platformă poți găsi mult mai mult de atât! Chiar și artiștii internaționali o folosesc pentru o expunere mai mare și o variantă simplă de a împărtăși conținut fanilor lor.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.