„Partea stângă e amorțită foarte tare, nu simt nici când stau pe partea stângă, nici când pun mâna” Suferințele încă nu au luat sfârșit pentru Dana Roba

Author: Diana Ghita
Actualizat: 11 iul 2023, 16:51

Dana Roba își ține fanii la curent cu privire la starea ei de sănătate

Sursa: playtech.ro

Dana Roba își menține permanent fanii informați cu privire la starea ei de sănătate. Aceasta vorbește despre cum se simte după operația la cap.

Dana Roba a trecut printr-o grea încercare a vieții ei, în urmă cu aproximativ o lună. Ea a fost agresată cu brutalitate de către soțul său, care a lovit-o de 8 ori cu un ciocan în cap.

Citește și: ''Mi-a transmis un mesaj prin domnul polițist'' Soțul Danei Roba vrea să se împace cu ea după ce a lăsat-o să zacă ore în șir într-o baltă de sânge

Dana Roba a supraviețuit primei operații

Când a ajuns la spital, în stare de comă, șansele ei de supraviețuire erau minime, după spusele medicilor. Însă Dana Roba a reușit să învingă lupta cu moartea după operația pe creier care a durat 9 ore. Acum ea urmează să fie supusă unor noi intervenții chirugicale. În urma acestora se așteaptă ca mâinile, picioarele și capul să redevină funcționale, deoarece make-up artistul își dorește să revină cât mai repede la muncă. 

Citește și: Primul mesaj transmis de Dana Roba de pe patul de spital: „Vă mulțumesc”. Vedeta progresează, dar încă este într-o stare precară de sănătate

Vedeta încă trece prin dureri care nu-i dau pace

Deși Dana Roba este într-o stare stabilă, ea mărturisește fanilor faptul că încă se confruntă cu provocări, iar suferințele ei nu au trecut.

Aceasta a expus celor de acasă faptul că are niște dureri de cap foarte mari, mai ales atunci când se supără sau când are stări de nervozitate. Totodată ea povestește că nu simte când este atinsă pe partea stângă a capului. Vedeta spune că are probleme și cu nasul, care i se înfundă când plânge sau când este tristă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Cum mă simt după operația de cap și dacă mă mai doare capul.

Răspunsul este că da, am dureri foarte mari atunci când plâng sau când mă necăjesc, începe să mă doară capul, pentru că mi se înfunda nasul. Nasul meu e deja înfundat și respir foarte puțin cu el, dar în acel moment în care plâng sau mă supăr începe să mă doară foarte tare.

Partea stânga e amorțită foarte tare, nu simt nici când stau pe partea stânga, nici când pun mâna”,   a mai mărturisit Dana Roba despre starea de sănătate în care se află, pe pagina ei de Instagram.

Citește și: „M-a călcat cu picioarele pe față. El a premeditat asta”. Ce i-a spus soțul Danei Roba, în timp ce o lovea cu ciocanul

Una dintre marile dorințe ale Danei Roba este ca operația la mâini să reușească

Un lucru pe care vedeta și-l dorește pentru viitorul apropiat este să se opereze la mâini pentru a-și putea desfășura din nou profesia de make-up artist. Ea speră ca această perioadă să treacă cât mai repede pentru a-și revedea clienții și pentru a-i satisface prin serviciile sale de machiaj și coafură.

„Săptămâna viitoare mă duc la control și domnul doctor neurochirurg îmi va spune dacă voi putea să fiu operată la mâini. După ce vom face mai multe investigații, la piciorul drept ce se întâmplă acolo, osul nu este rupt, dar ligamentele, tendoanele sunt afectate foarte tare de la multe ciocane pe care le-am luat peste picior”,   a mai povestit Dana Roba despre starea ei actuală de sănătate.

Citește și: În ce stare se află Dana Roba după ce s-a trezit din comă. Vedeta este în continuare în stare extrem de gravă: „Prima dată ne-a întrebat de ce s-a întâmplat asta”