,,Partenerul ideal vine în viața ei'' Carmen Harra, despre împăcarea anului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Author: Diana Ghita
Actualizat: 10 iul 2023, 14:19

Ce prezice Carmen Harra pentru Anamaria Prodan

Sursa: Captură Instagram anamariaprodanreghecampf

,,Anamaria Prodan își deschide un portal spre viitor făcând pace cu fostul soț." Carmen Harra prezice că Anamaria va începe o vindecare sufletească ce o va purta spre un viitor armonios.

Anamaria Prodan a trăit o iubire ascunsă de ochii lumii timp de aproape un an. Însă, la scurt timp după afișarea relației cu Flavius Nedelea, povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

Ce a prezis Carmen Harra pentru Anamaria Prodan

Carmen Harra prevede că pe vedetă nu o va aștepta un viitor dureros în urma acestei despărțiri. De asemenea ea prezice că Anamaria va face pace cu trecutul ei prin împăcarea cu Laurențiu Reghecampf.

Carmen mai susține că, prin această împăcare, Anamaria Prodan va începe procesul vindecării sale sufletești.

Citește și: „S-a prăbușit emoțional și profesional”. Anamaria Prodan reacționează, după ce Laurențiu Reghecampf a fost acuzat că nu își vizitează fiul 

,,Ea atrage relații pasagere (…), însă trebuie să stea o perioadă să mediteze, să aprofundeze ce se întâmplă cu ea, să se vindece și apoi să intre în relația în care trebuie.

(…) Ea nu este, încă, un om care a făcut pace cu tot ce i s-a întâmplat. Partenerul ideal vine în viața ei în momentul în care ea va face pace cu trecutul.”
, susține Carmen Harra într-un interviu pentru WOWnews.

Adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Carmen Harra susține că împăcarea cu fostul soț este benefică pentru copilul celor doi, dar, mai ales, pentru ea, deoarece,, vindecarea vine prin iertare”.

Totodată pe Anamaria nu trebuie să o afecteze faptul că Reghe are o altă relație. Conform lui Carmen, această pace o va ajuta pe Anamaria să-și atragă, pe viitor, o karma pozitivă în iubire, căci ea  ,,nu a trăit, încă, iubirea vieții ei”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Aceste nereușite în dragoste ale vedetei sunt preluate și de către fiica ei, Sarah, care, momentan, este singură.

Carmen susține că și viața amorasă a Sarhei este afectată, deoarece ea moștenește karma mamei, fiind vorba, de fapt, de o karma a familiei. Însă dacă mama se va vindeca, în mod sigur se va schimba în bine și situația fiicei, după spusele lui Carmen Harra. 

Citește și: În ce relații au rămas Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, după ce s-au despărțit: „Nu există zi să nu mă sune, nu există zi să nu îl sun”. Cei doi urmează să plece împreună, în vacanță

Nu în ultimul rand, Carmen transmite o morală publicului, și anume: ,,Urmăriți-vă trecutul și vindecați-vă toate acțiunile voastre greșite dacă vreți să pășiți, în viitor, într-o realitate mai bună.”